Over ons

Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist is gelegen aan de Laan van Cattenbroeck in de wijk Griffensteijn. Deze wijk kenmerkt zich als gezellige en levendige wijk, met vrij parkeren voor de deur. Sinds 2015 voeren wij vanaf deze locatie de werkzaamheden uit.

Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist  legt de nadruk op persoonlijk contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van uw cijfers. Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist is geen gemiddeld administratie-kantoor. Echt tijd nemen voor uw zaken, pas tevreden zijn als u precies weet wat ons advies inhoudt. Een scherp oog voor uw bedrijfssituatie.

Aangezien wij volledig transparant werken betekent dit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële administratie van uw onderneming. Bij ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij de complete financiële administratie. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar buiten de reguliere kantoortijden.

Het merendeel van onze klanten bestaat uit ondernemingen uit het midden-en kleinbedrijf waarvoor wij de complete financiële administratie voeren. Niet alleen ondernemingen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u eens vrijblijvend kennismaken met een adviseur? Neem dan contact op met ons kantoor.

Geef een reactie